Arkiv för juli, 2011

En första uppgradering av hemsidan gjord!

22 juli, 2011

Nu har vår hemsida fått ett första lyft, hoppas att ni uppskattar detta! Fungerar det inte att komma åt den, testa istället https://jetshop.rehifi.se/, alternativt t.ex. https://www.repsam.se/. Vid den senare kan du få en uppmaning om att detta inte är rätt hemsida och ev. att det är en attack vilket det ej är. Informationen beror på att vi ändrar adresser och byter hemsida och är inget farligt eller konstigt så du kan acceptera och bekräfta ett undantag och lugnt besöka vår sida!

//Thomas, REHIFI.SE

HIFI KLIPP – Let’s deal på REHIFI.SE

11 juli, 2011

Bloggen har tyvärr varit nere p.g.a. av regnvädret i Danmark. De stackars serverhallarna fick ta sig ett ”sommardopp”. Nu är det i alla fall igång igen!

Och som en morot tänkte jag tipsa om vår rådande Let’s Deal kampanj. Köper du ett rabattkort för 298kr får du ett tillgodokort att fynda lös i butiken för 599kr. Vi har dessutom prissänkt ett flertal produkter till 599kr här och även detta går att kombinera med kampanjen. En bra deal med andra ord och det ska bli oerhört spännande för oss att se om det blir genomslag.

MVH

Max REHIFI.SE